Anyone having trouble loading the stream today (9/1)?

The place to post questions and share helpful technical information or with other Beethoven.com community members about listening to Beethoven Radio.

Moderator: Nicole Marie

Anyone having trouble loading the stream today (9/1)?

Postby redlover1 » Wed Sep 01, 2004 10:03 am

I'm having trouble loading the stream today. I get the Windows Media player to come up but all it does it try to connect. Anyone else having this issue?

Devin :confused:
"Don't hate the player..... hate the game!"
redlover1
4th Chair
 
Posts: 113
Joined: Tue Dec 10, 2002 1:01 am
Location: Los Angeles, CA

Re: Anyone having trouble loading the stream today (9/1)?

Postby Selma in Sandy Eggo » Wed Sep 01, 2004 10:09 am

Working OK for me.
>^..^<
Selma in Sandy Eggo
1st Chair
 
Posts: 6273
Joined: Thu Dec 12, 2002 1:01 am
Location: San Diego

Re: Anyone having trouble loading the stream today (9/1)?

Postby mmichaelson » Wed Sep 01, 2004 10:23 am

I had that problem yesterday. It would say "Ready" down at the bottom. I just kept trying until it worked. I got disconnected about three times due to server problems here, and I had that "ready" problem each time I tried to get back on.
Is that what yours is telling you?

Mine has been working great so far this morning though!
Mandi, Proud Mommy to fawn boxer Sam and two tabby kitties: Chloe and Ty!
mmichaelson
2nd Chair
 
Posts: 1874
Joined: Mon Feb 16, 2004 1:01 am
Location: Aggieland (College Station, Tx)

Re: Anyone having trouble loading the stream today (9/1)?

Postby redlover1 » Wed Sep 01, 2004 11:46 am

Yes Saxy,

That is exactly what it's doing. I know it's not my work server or net connection because i'm listening to my local radio station on the internet right now.

Thanks!

Devin
"Don't hate the player..... hate the game!"
redlover1
4th Chair
 
Posts: 113
Joined: Tue Dec 10, 2002 1:01 am
Location: Los Angeles, CA

Re: Anyone having trouble loading the stream today (9/1)?

Postby barfle » Wed Sep 01, 2004 11:53 am

Mine is working fine today, although I had a little trouble getting it started yesterday.

Occasionally, it won't start. When it does that, I just click on the "Play" button if it's showing, or the "Stop" button if it's not, then play again and it buffers and plays just fine the rest of the day.

But the WMP stream is a lot more stable than the Adsertion one was.
--I know what I like--
barfle
1st Chair
 
Posts: 6144
Joined: Wed Jan 03, 2001 1:01 am
Location: Springfield, Vahjinyah, USA

Re: Anyone having trouble loading the stream today (9/1)?

Postby redlover1 » Wed Sep 01, 2004 1:47 pm

I finally got through on the stream!

Thanks all

Devin
"Don't hate the player..... hate the game!"
redlover1
4th Chair
 
Posts: 113
Joined: Tue Dec 10, 2002 1:01 am
Location: Los Angeles, CA

Re: Anyone having trouble loading the stream today (9/1)?

Postby OperaTenor » Tue Sep 07, 2004 12:19 pm

.

<small>[ 09-07-2004, 01:22 PM: Message edited by: OperaTenor ]</small>
"To help mend the world is true religion."
- William Penn

http://www.one.org
OperaTenor
Patron
 
Posts: 10457
Joined: Wed Dec 11, 2002 1:01 am
Location: Paradise with Piq & Altoid, southern California

Re: Anyone having trouble loading the stream today (9/1)?

Postby mmichaelson » Wed Sep 08, 2004 9:45 am

ARRRRRRRRRRRGGGGGGGGGGGGGHHHHHHHHHHHHH

I lost my stream and now I can't seem to get connected again <sniff> <sniff>

HELP!
Mandi, Proud Mommy to fawn boxer Sam and two tabby kitties: Chloe and Ty!
mmichaelson
2nd Chair
 
Posts: 1874
Joined: Mon Feb 16, 2004 1:01 am
Location: Aggieland (College Station, Tx)

Re: Anyone having trouble loading the stream today (9/1)?

Postby Selma in Sandy Eggo » Wed Sep 08, 2004 9:55 am

Mine is having a terrible time, too. Even when it thinks it's playing, there's no music. :(

Lots of "buffering" going in, no music.
>^..^<
Selma in Sandy Eggo
1st Chair
 
Posts: 6273
Joined: Thu Dec 12, 2002 1:01 am
Location: San Diego

Re: Anyone having trouble loading the stream today (9/1)?

Postby mmichaelson » Wed Sep 08, 2004 10:00 am

Argh!
Mandi, Proud Mommy to fawn boxer Sam and two tabby kitties: Chloe and Ty!
mmichaelson
2nd Chair
 
Posts: 1874
Joined: Mon Feb 16, 2004 1:01 am
Location: Aggieland (College Station, Tx)

Re: Anyone having trouble loading the stream today (9/1)?

Postby mmichaelson » Wed Sep 08, 2004 10:02 am

I'm missing my own request. . .which is playing while my player refuses to connect. . .

:(
Mandi, Proud Mommy to fawn boxer Sam and two tabby kitties: Chloe and Ty!
mmichaelson
2nd Chair
 
Posts: 1874
Joined: Mon Feb 16, 2004 1:01 am
Location: Aggieland (College Station, Tx)

Re: Anyone having trouble loading the stream today (9/1)?

Postby Muggs828 » Wed Sep 08, 2004 10:25 am

Either we're all having the same problem (unlikely) or the problem is on Beethoven's end.

Hey Ludwig, what's up???

Muggs
Muggs828
5th Chair
 
Posts: 19
Joined: Fri Nov 14, 2003 1:01 am
Location: Southampton, PA

Re: Anyone having trouble loading the stream today (9/1)?

Postby mmichaelson » Wed Sep 08, 2004 10:31 am

It's been over 30 minutes now and I think I'm suffering from withdrawls. . .
Mandi, Proud Mommy to fawn boxer Sam and two tabby kitties: Chloe and Ty!
mmichaelson
2nd Chair
 
Posts: 1874
Joined: Mon Feb 16, 2004 1:01 am
Location: Aggieland (College Station, Tx)

Re: Anyone having trouble loading the stream today (9/1)?

Postby Selma in Sandy Eggo » Wed Sep 08, 2004 10:50 am

I cheated. I put in the "Pirates of the Caribbean" CD. It plays. At least that proves it's not my my computer that's broken.

I keep CDs at work, as occasionally Captain Midnight and his Low Bid IT Department kill the internet for us, sometimes for days at a time. Hey, if you paralyze the whole company, it's a secure connection, right?
>^..^<
Selma in Sandy Eggo
1st Chair
 
Posts: 6273
Joined: Thu Dec 12, 2002 1:01 am
Location: San Diego

Re: Anyone having trouble loading the stream today (9/1)?

Postby mmichaelson » Wed Sep 08, 2004 10:52 am

Well Selma, I guess I'll do the same. . .blech
Mandi, Proud Mommy to fawn boxer Sam and two tabby kitties: Chloe and Ty!
mmichaelson
2nd Chair
 
Posts: 1874
Joined: Mon Feb 16, 2004 1:01 am
Location: Aggieland (College Station, Tx)

Re: Anyone having trouble loading the stream today (9/1)?

Postby OperaTenor » Wed Sep 08, 2004 1:35 pm

Selma and Saxy,

As someone recently told me:

Abandon your old O/S's - get XP!

Y'know, so you can upgrade to WMP 10.

Not that I took that advice, of course.

:p
"To help mend the world is true religion."
- William Penn

http://www.one.org
OperaTenor
Patron
 
Posts: 10457
Joined: Wed Dec 11, 2002 1:01 am
Location: Paradise with Piq & Altoid, southern California

Re: Anyone having trouble loading the stream today (9/1)?

Postby mmichaelson » Wed Sep 08, 2004 2:04 pm

OT, I AM using Windows XP!

I don't know what the deal was this morning, I think it was the website. I'm running great now - like usual!

:)
Mandi, Proud Mommy to fawn boxer Sam and two tabby kitties: Chloe and Ty!
mmichaelson
2nd Chair
 
Posts: 1874
Joined: Mon Feb 16, 2004 1:01 am
Location: Aggieland (College Station, Tx)

Re: Anyone having trouble loading the stream today (9/1)?

Postby OperaTenor » Wed Sep 08, 2004 2:32 pm

Must've been the way you were holding your mouth....

:D
"To help mend the world is true religion."
- William Penn

http://www.one.org
OperaTenor
Patron
 
Posts: 10457
Joined: Wed Dec 11, 2002 1:01 am
Location: Paradise with Piq & Altoid, southern California

Re: Anyone having trouble loading the stream today (9/1)?

Postby Selma in Sandy Eggo » Wed Sep 08, 2004 2:56 pm

Ludwig e-mailed me, said that he'd had a problem with the WinMedia stream, but that it was fixed. That was very nice of him.

Don't know what kind of a crippled opsys I have; I believe I mentioned Captain Midnight and the Low Bidders? I think it started as 2000, but it's been tweeked and "secured" and firewalled and all kinds of things. We do have WinMedia 9. They had to test it for a while, before they could load it, though. Might have been subversive.
>^..^<
Selma in Sandy Eggo
1st Chair
 
Posts: 6273
Joined: Thu Dec 12, 2002 1:01 am
Location: San Diego

Re: Anyone having trouble loading the stream today (9/1)?

Postby Nicole Marie » Wed Sep 08, 2004 2:59 pm

Sorry about that folks. Our streaming partner that runs our Windows stream had a tech issue today. A thrid party they work with messed something up somewhere and it caused our stream to well... not work. If anyone has any more problems please email: helpme@beethoven.com
H.R.H. Nicole Marie
Eve was Framed
Nicole Marie
2nd Chair
 
Posts: 1843
Joined: Tue Oct 31, 2000 1:01 am
Location: Hartford CT

Next

Return to Helping Hand

Who is online

Users browsing this forum: No registered users

cron